Outspoken collors

Als je aan winter of herfst denkt denk je meestal als eerste aan donkeren, warme kleuren. Daar komt dit jaar verandering in. Donkeren tinten zijn nog wel aanwezig, maar de outspoken collors komen er aan, denk daarbij aan rood, roze en paars.

kleuren palet

De kleur ROOD

Rood is een van de kleuren die niet te missen is in de winter en herfst. Dit jaar valiant red en peer rood heel populair. Valiant red is een vibrant collor , fellere kleur rood. In het najaar was deze kleur ook al vaak te zien, natuurlijk is deze kleur niet te missen in de koudere maanden. Peer rood is een donker rode tint die richting het wijnrood neigt. Deze tint is iets een iets lichtere tint vergeleken vorig jaar.

ROZE

Roze is nog een kleur die een trend was in meerderen seizoenen. Dit najaar zijn alle roze tinten erbij, van pastel roze tot fuschia, maar de tint die dit najaar helemaal hot is heet Pink Peacock

GEEL

Geel is een kleur die al wat bekender is in het najaar vooral de tint oker geel, natuurlijk is deze tint er weer bij dit jaar. Maar niet alleen oker geel maar ook limelight en neon geel. Limelight is een pale geel. Neon geel is een felle kleur geel en is heel opvallend.

BLAUW

Blauw is een traditionlen kleur voor het najaar, elk jaar is deze kleur erbij. De meeste mensen denken al snel aan navy blue, dit jaar is navy er ook bij maar er is nog een blauw tint up comming dit najaar.  Nebulas blue is een fellere en helderen tint blauw. Deze practige kleur is mooi te combineren met anderen tinten blauw en geel.

PAARS

Paars is een kleur die opvallend is. Je hebt verschillende tinten die dit najaar te zien zijn. Ultra violet, een opvallende paarse kleur met een blauwe undertone. Pastel paars, lavendel paars is er ook bij, wie zegt dat pastel alleen voor de zomer is? Nope, deze winter kan het ook, geen labels.

Classics collor pallet / Nudes

De neutrale tinten zijn natuurlijk niet te missen. Deze kleuren kunnen schitterend gecombineerd worden met de outspoken collors, maar ook met anderen neutralen tinten.

ZWART

Black is never out of style. Deze kleur is niet te missen in een vrouw haar garderobe, al zeker niet in het najaar . De combinaties met zwart zijn eindeloos, met een anderen neutrale kleur of met een fellere kleur.QUIET GREY

Quiet  grey is een zachte kleur grijs. Deze kleur is niet alleen stijlvol te combineren maar ook een goed alternatief voor zwart. Quiet grey kan je combineren met meerderen kleuren. Gecombineerd op een bepaalde manier kan er voor zorgen dat de grijs er uit popt en complimenteert alle huidskleuren.

GROEN

Wat is het najaar zonder groene tinten. Army green en moss groen zijn al bekende groen tinten in het najaar. Olijf groen is dan natuurlijk niet te missen. Dit is een mooie warme donkeren tint met een bruine undertone.

MEERKAT

Meerkat is een prachtige bruine tint met een gele en oranje undertone. Deze kleur is perfect voor het najaar. Het lijkt een beetje op de kleur van herfstblaadjes. Dit is ook een warme tint die alle huidskleuren complimenteert.

Voor meer blogs zoals dit klik eens hier. Leuke kleding kopen die deze kleuren bevatten? bezoek dan eens pinok.nl